Témakörök

Koko

AccessPoint Academy - MikroTik és UniFi képzések 2024 Q3 / Q4

2024.05.17. 0 0

Az AccessPoint Academy 2024 második felében is vár minden tanulni és tudását bővíteni vágyó jelentkezőt MikroTik és UniFi kurzusaira. Válassz MTCNA, MTCRE, MTCEWE valamint MTCIPv6E MikroTik tanfolyamaink és Ubiquiti UniFi képzésünk közül és jelentkezz minél hamarabb, hogy biztosítsd helyed tréningjeinken!

Koko

Unboxing and more - Ubiquiti U7 Pro

2024.05.16. 0 0

Unboxing and more videósorozatunk legújabb epizódjában egy régóta várt és már sokszor felemlegetett AP-t hoztunk nektek. Ez nem más, mint a WiFi 7 (802.11be) protokoll támogatással felvértezett Ubiquiti U7 Pro. Balázs természetesen most is alaposan, minden apró részletet kiemelve igyekszik tetőtől talpig bemutatni az új üdvöskét annak minden újításával, furcsaságával és technikai paraméterével együtt.

Koko

TP-Link WiFi esettanulmány - Techno-Tel Kft.

2024.05.02. 0 0

Mai esettanulmányunkban a Siófoki Kórház-Rendelőintézet számára kialakított várótermi WiFi szolgáltatásról, annak megvalósulásáról, működéséről és struktúrájáról hallhattok egy beszámolót Balogh Gábortól a Techno-Tel Kft. ügyvezetőjétől, aki elmondja, hogy a TP-Link eszközeinek segítségével milyen módon valósítottak meg egy immáron 1 éve zavartalanul működő vezeték nélküli hálózatot a kórház dolgozói, valamint az intézménybe érkezők számára.

Blog idővonal

Összes hír